AYANCIK İHL BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

10.08.2013 cumartesi saat 17: 00 de \" AYİMMDER \" Ayancık İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Mezunlar \"Birlik ve Dayanışma\" günü Ayancık İmam Hatip Lisesi bahçesinde güzel bir programla icra edildi.

AYANCIK İHL BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ
12 Ağustos 2013 - 00:00





10.08.2013 cumartesi saat 17: 00 de " AYİMMDER " Ayancık İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Mezunlar "Birlik ve Dayanışma" günü Ayancık İmam Hatip Lisesi bahçesinde güzel bir programla icra edildi.

Programa yaklaşık 150 kişi iştirak etti. Sunuculuğunu 1999 mezunlarından Hatip Köyü Eleminbaşı camii imam Hatibi Cemalettin Açıkgöz’ün yaptığı program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Daha sonra yine 1999 mezunlarımızdan Sincan da İmam Hatip olarak görev yapan Kamil KANDEMİR hocamızın okumuş olduğu Kur’an tilavetiyle program devam etti. Daha sonra konuşmalara geçildi. İlk önce AYİMMDER başkanı 1990 mezunu, İlçemiz Ortaerkengünez Camii İmam Hatibi sayın Mustafa ŞAHİN Derneğin kuruluş aşaması ve dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek katılımcılara teşekkür etti. Akabinde Ayancık kaymakamımız sayın Suat YILDIZ selamlama konuşması yaptı ve dernek üyelerine, katılanlara teşekkür ederek derneğin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra sırasıyla ilçe müftümüz sayın Basri BEKTAŞ birlik ve beraberlik hakkında veciz bir konuşma yaptı. Peşinden 1989 mezunu olan Kütahya il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun ESEN, Ak Parti ilçe başkanımız M.Ali KALAFAT, 1999 mezunlarımızdan Kamil KANDEMİR, 1984 mezunlarımızdan Turan ERGÜN ve 1990 mezunlarımızdan Recep AK  duygu yüklü konuşmalar yaptılar. Ayancık ilçe müftülüğü AYDOST İlahi gurubu da birbirinden güzel eserler seslendirdiler. Programın sonunda katılımcılara et, pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.

Topluca Resimlerin çekilmesiyle seneye yine buluşmak temennileriyle program sona erdi.

\"\"

\"\"
Bu haber 3828 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum